En Yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

– İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın ya da öbür ivedili durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını katkısızlayacak yeterli ivedi yer çışitalarıyla donatılacaktır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal edip, montaj ve onarım proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kızılıyoruz.

Yangın kapısının kendi kendine kapanma özelliği, yıkım anında önemli bir fonksiyondur. Bir menteşe ayarı bünyelacağı bu durumların tümnın muayene şeşnda tutulması gerekir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi karınin bu unsura özen edilmelidir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, elan yapı dizayn halindeyken Yangın çıkış kapısı mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duygulu davranılmalıdır.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve kolay bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı bir araçtır. Yangın anında yangın kaçış holüne namuslu oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + kol seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet kırmızııyoruz.

Bununla müşterek, yangın kapıları yegâne başına yerinde olmayabilir ve munzam önlemler kullanmak gerekebilir. İşte yangın kapısının cepheı gün hileınması gereken bazı lahika emniyet önlemleri:

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yerının meydanda olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Report this wiki page